Pieczony w całości Czerwony Snapper z wędzoną papryką-gorącym sosem czosnkowym

Pieczony w całości Czerwony Snapper z wędzoną papryką-gorącym sosem czosnkowym
Cały pieczony Czerwony Snapper z wędzoną papryką-gorącym sosem czosnkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, cytryny, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać cytrynę można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy obejmują Krewetki pieczone czosnkiem z czerwoną papryką i wędzoną papryką, Kotlety jagnięce pieczone na ogniu z wędzoną papryką-pomarańczowym sosem BBQ, oraz Broccolini Z Wędzoną Papryką, Migdałami I Czosnkiem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieść zioła, pomarańcze i cytryny w jamie ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Olej oprószyć rybą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Umieść na patelni do pieczenia i piecz aż do ugotowania, około 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Przełóż rybę na talerz i natychmiast zalej całą rybę gorącym sosem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Umieść olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Dodaj czosnek i gotuj, aż czosnek będzie lekko złotobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
9
Przełóż mieszaninę do średniej miski, dodaj ocet, paprykę i sól i zmiksuj mikserem zanurzeniowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Finca La Celia Reserva Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 11 dolarów za butelkę.
Finca La Celia Reserva Pinot Grigio
Finca La Celia Reserva Pinot Grigio
2018 Finca La Celia Reserva Pinot Grigio ma stalowy żółty kolor z miedzianymi niuansami. Aromaty są definiowane przez nuty mineralne, świeże owoce cytrusowe i owoce pestkowe, takie jak morela i białe kwiaty. Na ustach podniebienie jest żywe, świeże i z utrzymującym się wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn