Pieczony w całości Czerwony Snapper z wędzoną papryką-gorącym sosem czosnkowym

Cały pieczony Czerwony Snapper z wędzoną papryką-gorącym sosem czosnkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, cytryny, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać cytrynę można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy obejmują Krewetki pieczone czosnkiem z czerwoną papryką i wędzoną papryką, Kotlety jagnięce pieczone na ogniu z wędzoną papryką-pomarańczowym sosem BBQ, oraz Broccolini Z Wędzoną Papryką, Migdałami I Czosnkiem.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Umieść zioła, pomarańcze i cytryny w jamie ryby.
Olej oprószyć rybą i doprawić solą i pieprzem.
Umieść na patelni do pieczenia i piecz aż do ugotowania, około 30 do 40 minut.
Przełóż rybę na talerz i natychmiast zalej całą rybę gorącym sosem czosnkowym.
Umieść olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i gotuj, aż czosnek będzie lekko złotobrązowy.
Przełóż mieszaninę do średniej miski, dodaj ocet, paprykę i sól i zmiksuj mikserem zanurzeniowym, aż będzie gładka.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Finca La Celia Reserva Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 11 dolarów za butelkę.
![Finca La Celia Reserva Pinot Grigio]()
Finca La Celia Reserva Pinot Grigio
2018 Finca La Celia Reserva Pinot Grigio ma stalowy żółty kolor z miedzianymi niuansami. Aromaty są definiowane przez nuty mineralne, świeże owoce cytrusowe i owoce pestkowe, takie jak morela i białe kwiaty. Na ustach podniebienie jest żywe, świeże i z utrzymującym się wykończeniem.