Pieczony stelaż z jagnięciny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczeń Rack jagnięciny spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, gałązek lawendy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, Pieczony stelaż z jagnięciny, oraz Pieczeń z jagnięciny z rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować stojaki z jagnięciny co najmniej 1 godzinę (lub do 4 godzin) przed gotowaniem: posiekać czosnek, sól, rozmaryn i pieprz, aby grubo pocierać. Przetrzyj stojaki mieszaniną, przykryj i odstaw na bok. (Jeśli nie zamierzasz gotować ich w ciągu 2 godzin, przechowywać w lodówce, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej na godzinę przed gotowaniem.)
Rozgrzej piekarnik do 425 F.
Rozgrzać patelnię w piekarniku przez 10 minut. Stelaże z jagnięciny osuszyć papierowymi ręcznikami i lekko posmarować oliwą z oliwek.
Umieść Półki na patelni. Piecz 15 do 20 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część odczyta 145 F dla średnio rzadkich (temperatura wzrośnie o 10, gdy jagnięcina wyjdzie z piekarnika).
Przenieś Stojaki na deskę do rzeźbienia.
Odstawić na 10 minut. Pokrój między żebrami, aby oddzielić kotlety do serwowania.
Dekoruj świeżymi gałązkami ziół.