Pieczony stelaż jagnięcy z miętowym Pesto

Pieczony stelaż jagnięcy z miętowym Pesto
Pieczony stelaż jagnięcy z miętowym Pesto to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 39g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.39 za porcję. Jeśli masz ocet jabłkowy, płatki pieprzu, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stelaż jagnięcy z miętowo-bazyliowym Pesto, Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym, oraz Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Niech jagnięcina dojść do temperatury pokojowej na około 30 minut, zanim będą gotowe do pieczenia. Doprawić jagnięcinę ze wszystkich stron solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać olej w dużej patelni o dużym dnie z żaroodpornym uchwytem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść stojak na patelni, strona tłuszczu w dół, i zapiekać, aż będzie rumiane, o 2 do 3 protokół. Obróć stojak i przesmaruj drugą stronę na 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Włóż patelnię do piekarnika i piecz jagnięcinę, aż będzie średnio rzadka lub dopóki temperatura wewnętrzna nie osiągnie 125 do 130 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Jagnięcinę wyjąć z piekarnika, przykryć folią i odstawić na około 10 minut przed pokrojeniem w kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z pesto miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Połącz wszystkie składniki w misce robota kuchennego. Proces, aż mieszanina jest prawie gładka. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem, do smaku. Pesto może być wykonane 1 dzień wcześniej, pokryte i schłodzone. Doprowadzić pesto do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn