Pieczony Squash z brązowym masłem i cynamonem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj prażonego squasha z brązowym masłem i cynamonem. Ten przepis zawiera 6 porcji z 357 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś masło, brązowy cukier, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brązowy cukier i ananas pieczony Dynia Żołędziowa z przyprawionym brązowym masłem, Pieczony Ambercup Squash Z Brązowym Masłem, oraz Pieczony zimowy Squash w / Brown Butter & Sage podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieścić squash na płaskiej powierzchni, a następnie podzielić na pół wzdłuż i zeskrobać nasiona.
Przeciąć każdy kawałek na pół, wzdłuż, tworząc 4 kliny. Ułóż w jednej warstwie na 1 lub 2 blachach do pieczenia.
W małym rondlu, na średnim ogniu, dodać masło. Poczekaj, aż masło zacznie nabierać jasnobrązowego koloru.
Zdjąć z ognia i natychmiast polać połowę masła na sekcje squasha. Resztę masła przełóż.
Posypać Kabaczek brązowym cukrem i melasą, doprawić solą i pieprzem do smaku. Zakończ posypując mielony (suchy) imbir, świeży starty imbir, cynamon i zmielone goździki. Wyciśnij sok pomarańczowy na squash. Wypełnij dno blachy do pieczenia około 1 cala wody, aby utworzyć parę, podczas gdy squash piecze w piekarniku. Przykryj blachy do pieczenia folią aluminiową i szczelnie uszczelnij krawędzie.
Umieść tacę na środku piekarnika i piecz bez zakłóceń przez 30 do 45 minut. Aby sprawdzić, czy nie jest on sprawny, przebij 1 sekcję squasha końcówką małego noża. Nóż powinien łatwo się wsuwać i wysuwać. Gdy dynia jest delikatna, wyjmij patelnię z piekarnika i ostrożnie obierz folię.
Skropić pozostałym masłem i odstawić do ostygnięcia.
Przełożyć na półmisek i podawać.