Pieczony ser Polenta z Chardą Szwajcarską

Pieczony ser Polenta z Chardą Szwajcarską
Pieczony ser Polenta z boczkiem szwajcarskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką wodę, chard szwajcarski, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polenta pieczona z Chardą Szwajcarską i serem, Polenta Galettes With Por & Swiss Chard, oraz Polędwiczki wieprzowe z Chardą Szwajcarską i polentą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Aby przygotować chard, usunąć łodygi i środkowe żebra. Odrzuć łodygi i posiekaj żebra; grubo posiekaj liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać żeberka i 2 łyżki wody; przykryć i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Dodać liście; przykryć i gotować 5 minut lub aż zwiędną.
7
Aby przygotować polentę, umieść 1 3/4 szklanki wody, soli i bulionu w dużym rondlu. Stopniowo dodawaj mąkę kukurydzianą, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do medium i gotować 8 minut, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Dodać sery, stale mieszając trzepaczką. Łyżka połowa polenta do naczynia 2-quart pieczenia pokryte sprayu do gotowania, równomiernie rozłożone. Top z mieszaniny chard. Łyżka kwaśnej śmietany na chard, równomiernie rozłożone. Szybko dodaj pozostałą polentę, rozprowadzając równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Odstawić 5 minut.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn