Pieczony Sarandeado - Style Cały Snapper

Pieczony Sarandeado - Style Cały Snapper
Pieczone Sarandeado w stylu całego Snapper jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 977 kalorii, 77g białka, oraz 52g tłuszczu. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pomarańczę, gorący sos w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pieczony Sarandeado - Style Cały Snapper, Lucjan po hiszpańsku z pieczonym sosem z czerwonej papryki, oraz Pescado Sarandeado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć dużą blachę do pieczenia folią i kropką z 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Motyl ryby przez cięcie prawie na pół poziomo i otwarcie jak książka. Ostrożnie wyciąć i usunąć kręgosłup.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Umieść rybę, skórkę do dołu, na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Zwiń krawędzie folii, aby zbliżyć się do krawędzi ryby, aby zapobiec wylaniu soków na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
6
Posypać rybę czosnkiem w proszku, a następnie bulionem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
PomidorPomidor
RybyRyby
7
Skropić rybę ostrym sosem, a następnie wycisnąć limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
WapnoWapno
RybyRyby
8
Pokrój i wyciśnij sok pomarańczowy na całą rybę. Następnie, używając miąższu pomarańczy, posmaruj rybę na całej powierzchni, tworząc mokrą pastę na wierzchu ryby. Doprawić rybę pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MasłoMasło
PomarańczowyPomarańczowy
RybyRyby
9
Piec ryby aż tylko gotowane przez, o 15 protokół. Włącz brojlery i broil aż rumiane, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
10
Podawać z ciepłymi tortillami do tacos i klinami limonki do wyciskania nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia42
Magazyn