Pieczony Sarandeado - Style Cały Snapper
Pieczone Sarandeado w stylu całego Snapper jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 977 kalorii, 77g białka, oraz 52g tłuszczu. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pomarańczę, gorący sos w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pieczony Sarandeado - Style Cały Snapper, Lucjan po hiszpańsku z pieczonym sosem z czerwonej papryki, oraz Pescado Sarandeado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć dużą blachę do pieczenia folią i kropką z 2 łyżkami masła.
Motyl ryby przez cięcie prawie na pół poziomo i otwarcie jak książka. Ostrożnie wyciąć i usunąć kręgosłup.
Umieść rybę, skórkę do dołu, na folii.
Zwiń krawędzie folii, aby zbliżyć się do krawędzi ryby, aby zapobiec wylaniu soków na blachę do pieczenia.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Posypać rybę czosnkiem w proszku, a następnie bulionem pomidorowym.
Skropić rybę ostrym sosem, a następnie wycisnąć limonki.
Pokrój i wyciśnij sok pomarańczowy na całą rybę. Następnie, używając miąższu pomarańczy, posmaruj rybę na całej powierzchni, tworząc mokrą pastę na wierzchu ryby. Doprawić rybę pozostałym masłem.
Piec ryby aż tylko gotowane przez, o 15 protokół. Włącz brojlery i broil aż rumiane, 8 do 10 protokół.
Podawać z ciepłymi tortillami do tacos i klinami limonki do wyciskania nad rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.