Pieczony pstrąg z czarnymi i zielonymi oliwkami: Trota Arrosto con Olive Nere e Verdi

Pieczony pstrąg z czarnymi i zielonymi oliwkami: Trotan Arrosto con Olive Nere e Verdi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, liście rozmarynu, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Crocchette di miglio, carote e olive nere, Kaczka Z Czarnymi Oliwkami I Czarnym Oliwkowym Risotto, oraz Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!).
Instrukcje
Rozgrzej grill lub brojlery.
Na małej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu, a następnie dodać rozmaryn i czosnek. Gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać oliwki i gotować kolejne 3 protokół.
Każdy pstrąg ułożyć na 6 arkuszach folii aluminiowej i doprawić solą i pieprzem.
Skropić część mieszanki oliwek na każdym filecie. Każdy filet owinąć 2 plastrami pancetty, zabezpieczając wykałaczką.
Zawiń filety w folię i grilluj lub piecz przez 10 minut, aż ryba zostanie ugotowana.