Pieczony pstrąg z cytryną i orzechowym masłem

Pieczony pstrąg z cytryną i orzechowym masłem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Pieczony pstrąg z cytryną i orzechami-brązowym masłem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 530 kalorii, 48g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, estragon, filety z pstrąga tęczowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pstrąg Smażony Na Patelni Z Orzechowym Masłem, Bananowe ciasteczka orzechowe z rumianym lukrem maślanym, oraz Rumiane Masło Orzechowe Czekoladowe Ciasteczka.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°. ułóż skórkę pstrąga bokiem w dół na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Posypać 2 łyżeczki. sól i 1 łyżeczka. pieprz równomiernie na pstrągu. W małym rondlu roztopić masło i skropić 4 Tbs. równomiernie na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
PstrągPstrąg
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Pstrąga równomiernie posypać natką pietruszki i estragonem. Ułóż 3 plastry cytryny na każdym filecie. Piecz, aż filety łatwo się łuszczą po ukłuciu widelcem, 10 do 12 minut. W międzyczasie, ustawić rondel z pozostałym roztopionym masłem na średnim ogniu. Gotować, aż lekko rumiane i pachnące, 3 do 5 protokół. Natychmiast zdjąć z ognia i wymieszać z orzechami włoskimi; zachować ciepło. Po zakończeniu pstrąga użyj dużej szpatułki, aby przenieść filety na talerze obiadoweśli skóra przykleja się do folii, podnieś tylko miąższ. Obróć masło orzechowe wokół, a następnie łyżką nad pstrągiem. Propozycje Serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Podawać z maślanymi czerwonymi ziemniakami podrzuconymi posiekanym świeżym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy Czerwony ZiemniakNowy Czerwony Ziemniak
świeży Koperekświeży Koperek
1
Rozmiar
2
na bazie sześciu porcji, kalorii
1
350, tłuszcz
2
25, Kalorie Tłuszczowe
1
230, Tłuszcze Nasycone
2
12, białko
3
28, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
440, Cholesterol
6
120, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
5, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn