Pieczony Przecier Z Buraków I Pomidorów Z Pomarańczą
Pieczony przecier z buraków i pomidorów z pomarańczą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 119 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Jeśli masz buraki, pomidory śliwkowe, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Daikon z buraków i pomarańczy z puree z cebuli, Sałatka z dzikich grzybów, pieczonych buraków i koziego sera z przecierem cebulowym, oraz Pieczony Czerwony Burak, Krew Pomarańcza I Zupa Imbirowa Z Pomarańczowym Crèm.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Pomidory wymieszać z tymiankiem, 1 łyżeczką soli i 1 łyżką oleju na obramowanej blasze do pieczenia.
Rozprowadzić w jednej warstwie na połowie arkusza. Buraki wrzucić z 1 łyżeczką soli i pozostałe 2 łyżki oleju. Buraki owinąć pergaminem, a następnie folią i dodać do blachy do pieczenia. Piecz, aż buraki będą miękkie, 45 do 50 minut.
Lekko ostudzić. Buraki obrać i grubo posiekać.