Pieczony Poblano Chile con Queso

Pieczone Poblano Chile con Queso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 606 kalorii, 23G białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pół na pół, papryka, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), Queso Fundido z pieczonym Poblano Vinaigrette, oraz Queso Fundido Z Pieczonym Poblano Vinaigrette.
Instrukcje
Grill poblano i Anaheim peppers, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (350 do 40
5 do 7 minut lub do papryki wyglądają pęcherze, obracając często.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Paprykę pokroić w cienkie paski.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj paski pieprzu i gotować 2 minuty lub do miękkości; zmniejszyć ogień do niskiej.
Dodać sery i pół na pół, mieszając, aż ser się rozpuści.
Podawać na ciepło z chipsami tortilla.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Velveety do wyrobu serów.