Pieczony pieprz i rozmaryn smak
Pieczona papryka i rozmaryn może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 43 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane toskańskie żeberko wieprzowe pieczone z rozmarynem i smakiem czerwonej papryki, Kotlety Wieprzowe Z Pieczoną Szalotką, Pomidorem I Rozmarynem, oraz Smaczek Z Pieczonej Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 20 minut. Obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Połączyć paprykę i pozostałe składniki w małej misce; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić 30 minut.