Pieczony Parmezan Tilapia (Low-Carb)

Pieczony Parmezan Tilapia (Low-Carb)
Pieczony parmezan Tilapia (Low-Carb) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis służy 4. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać bazylia, cebula w proszku, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tilapia Pieczona Z Parmezanem, Tilapia Pieczona Z Parmezanem, oraz Pieczona Tilapia Parmezan dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn