Pieczony parmezan Tilapian jest pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 232g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1878 kalorii. Na 19,17 zł / porcja, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, tymianek, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pieczony Parmezan Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Patelnia do pieczenia natryskowego z nieprzywierającym sprayem do gotowania.Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Ubić jajka w płytkim naczyniu. Wymieszać z majonezem i sokiem z cytryny. Mieszać do well-combined.In oddzielne płytkie danie, wymieszać razem bułkę tartą, parmezan, i zioła / przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Bułka Tarta
Sok Z Cytryny
Przyprawy
Zioła
Jajko
Majonez
3
Dobrze wymieszać.Każdy filet zanurzyć w mieszaninie jajko / majonez / sok z cytryny (płaszcz z obu stron).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Pasek Skórki Cytrynowej
Jajko
4
Niech nadmiar kapać off, a następnie zanurzyć w mieszaninie panierki/ser do pokrycia obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Ser
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Zalane filety umieścić w przygotowanej patelni (- ach) do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec, Odkryte w 400 przez 20-30 minut lub aż ryba będzie biała i łuszcząca się wewnątrz.
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.