Pieczony Parmezan Okoń
Pieczony parmezan jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 164 kalorie, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, papryka, filety rybne, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Pieczony Okoń Oceaniczny, Filety Z Okonia, oraz Gotowany okoń z brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce, połączyć bułkę tartą, parmezan, papryka i bazylia.
Filety rybne posmarować masłem, a następnie zanurzyć w mieszaninie okruchów.
Umieścić na natłuszczonej patelni do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 500° przez 10 minut lub aż ryby łatwo płatki widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.