Pieczony okoń morski z sosem ziołowym wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 64G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 796 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 8,07 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz masło, Koper, filety z okonia morskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Okoń Morski Z Sosem Ziołowym, Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), oraz Smażony chilijski okoń morski z ziemniakami i sosem ziołowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Umieść okonia morskiego w naczyniu odpornym na działanie pieca, jednowarstwowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seabass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
3
Wlać wszystkie pozostałe składniki.
4
Piec odkryte przez ok. 20 minut lub do momentu, gdy płatki łatwo z widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.