Pieczony okoń morski z liśćmi Chilli i limonki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka nienawiści-jej mocny anyżkowy smak..., olej słonecznikowy olej słonecznikowy można stosować różne oleje, kolendrę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać anyż, można śledzić to danie główne z Biscotti Anyżowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Pieczony cały labraks z liśćmi laurowymi, Czarna Fasola, Papryka Chili I Mieszane Liście, oraz Żeberka pieczone z kasztanami i brukselką są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki dressingu, a następnie odstawić.2
2
Rozgrzać olej, a następnie podsmażyć cebulę i koper włoski z chilli, liśćmi limonki i trawą cytrynową przez 10 minut lub do całkowitego zmięknięcia cebuli i kopru włoskiego. Wymieszaj kolendrę.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki
Eliksir G
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Piekarnik nagrzewany do 220C / wentylator 200C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Łyżka sosu nad rybą, następnie smażyć przez 12-15 minut lub do czasu ugotowania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Podawać z ryżem jaśminowym, aby nasiąknąć pysznymi sokami.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.