Pieczony okoń morski z koprem włoskim
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego repertuaru, pieczony okoń morski z koprem włoskim może być przepis, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 1002 kalorie, 162g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $14.82 za porcję. 101 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście bazylii, cebulkę kopru włoskiego, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Risotto Z Okoniem Morskim I Koprem Włoskim, Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą, oraz Okoń Morski Nadziewany Koprem Włoskim I Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Opłucz i osusz rybę. Całość przyprawiamy, następnie nadziewamy jamę kawałkami kopru włoskiego, cytryną i bazylią. Oliwki i resztki kopru włoskiego, bazylii i cytryny rozsypać w pieczonej puszce.
Umieść okonia morskiego na górze.
Skropić każdą rybę olejem i piec przez około 30 minut lub aż gotowane przez i zaczyna brązowieć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.