Pieczony młody królik z Gnocchi i Frykasem z wiosennych warzyw, puree szpinakowym i pianką morelową

Pieczony młody królik z Gnocchi i Frykasem z wiosennych warzyw, puree szpinakowym i pianką morelową
Pieczony młody królik z Gnocchi i Frykasem wiosennych warzyw, puree szpinakowym i pianką morelową może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1650 kalorii, 232g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 18,84 zł / porcja, ten przepis okładki 45% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako drogie danie główne dla Wiosna. Jeśli masz paprykę cayenne, pory, lędźwie królicze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Gnocchi Z Morelowymi Grzybami I Wiosennym Groszkiem, Królik z wiosennymi warzywami-Cocotte printanière de lapin, oraz Gnocchi z wiosennymi warzywami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sól i pieprz schab z królika. Na dużej patelni rozgrzać olej i masło na dużym ogniu. Smażyć schab ze wszystkich stron, a następnie gotować do średniej gęstości przez około 2 minuty. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cały KrólikCały Królik
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Na średnim ogniu za pomocą dużej patelni saute, dodać oliwę z oliwek i masło. Karmelizować gnocchi po obu stronach przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
GnocchiGnocchi
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj smażone grzyby morel, cebulę, fasolę fava,
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Fasola FavaFasola Fava
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
świeży groszek, paprocie fiddlehead i dzikie pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiddleheadsFiddleheads
Groch świeżyGroch świeży
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Dodaj czosnek i szalotkę i kontynuuj gotowanie przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodaj bulion z kurczaka trochę na raz i zmniejsz o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
7
Dodać pietruszkę, gęstą śmietanę, parmezan, olej truflowy oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Olej TruflowyOlej Truflowy
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Podgrzej piankę morelową i puree ze szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
9
Na średnim ogniu w średnim rondlu podsmażyć czosnek, szalotki, morele, pory i cebulę na maśle, aż będzie bardzo miękki około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Dodaj bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia w wysokiej temperaturze. Jeśli chodzi o wrzątek, dodaj gęstą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
11
Wyjąć z ognia i puree w blenderze. Sól i pieprz do smaku. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Na średnim ogniu w średnim rondlu dodać masło i podsmażyć cebulę i pory przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do wrzenia, a następnie umieścić w blenderze ze szpinakiem. Puree aż gładkie i przenieść do miski. Doprawić solą, pieprzem i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Umieść miskę na łaźni lodowej, aby zatrzymać proces gotowania. To utrzymuje kolor jasnozielony. Przechowywać w lodówce, dopóki nie będzie to potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

6trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)6trochę posiekanej cukiniiPieprz CayennePieprz Cayenne2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekiełki grochu, do ozdabianiakiełki grochu, do ozdabiania1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola favafasola fava1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefiddlehead fernsfiddlehead ferns1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy42przygotowane gnocchiprzygotowane gnocchi1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepory (tylko biała część)pory (tylko biała część)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepory umyte i posiekane (tylko biała część)pory umyte i posiekane (tylko biała część)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDzikie pory, umyte i pokrojone w paski 1 1/2 calaDzikie pory, umyte i pokrojone w paski 1 1/2 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże grzyby morelowe, podsmażone na 1 łyżeczce oliwy z oliwek i masła z 1 łyżeczką posiekanej szalotki i 1/2 łyżeczki posiekanego czosnkuświeże grzyby morelowe, podsmażone na 1 łyżeczce oliwy z oliwek i masła z 1 łyżeczką posiekanej szalotki i 1/2 łyżeczki posiekanego czosnku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże grzyby morelowe, myte i suszoneświeże grzyby morelowe, myte i suszone1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1porcja startego parmezanuczysta oliwa z oliwekczysta oliwa z oliwek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula mielonacebula mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan1porcja startego parmezanu1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży słodki groszek, łuskany i gotowany w osolonej wodzie, a następnie zszokowany w łaźni lodowejświeży słodki groszek, łuskany i gotowany w osolonej wodzie, a następnie zszokowany w łaźni lodowej6polędwiczki z królikapolędwiczki z królika6trochę posiekanej cukiniiSólSól6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz1porcja startego parmezanuszalotka mielonaszalotka mielona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszpinak, ugotowany w osolonej wodzie, następnie zaszokowany w lodowej kąpieliszpinak, ugotowany w osolonej wodzie, następnie zaszokowany w lodowej kąpieli1cebula dymka, pokrojona i karmelizowana w 1 łyżeczce oliwy z oliwek i 1 łyżeczce masłacebula dymka, pokrojona i karmelizowana w 1 łyżeczce oliwy z oliwek i 1 łyżeczce masła1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej truflowyolej truflowy1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone12trufle Czarne, krojone do ozdabianiatrufle Czarne, krojone do ozdabiania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, beczkami z dębu Słowińskiego, barriques francuskimi i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn