Pieczony Mostek Au Jus
Przepis pieczony mostek Au Jus jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos worcestershire, seler, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Dobrze sprawdza się jako sos. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Pieczony Mostek Wołowy Z Grilla, Słodka i pikantna fasolka zapiekana, oraz Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos.
Instrukcje
Umieść mostek, grubą stroną do góry, na patelni do pieczenia.
Posypać solą i pieprzem. Wierzch z cebulą i selerem.
Wymieszać razem pasta pomidorowa, sos pomidorowy, i sos Worcestershire; wlać na wołowinę.
Piec mostek w temperaturze 325 przez 1 godzinę. Przykryć i piec 2 więcej godzin, fastrygowanie z patelni soki od czasu do czasu.
Dodaj kawę; przykryć i piec jeszcze 2 godziny, sprawdzając co 30 minut na suchość.
W razie potrzeby dodaj 1/4 szklanki wody.
Wyjąć mostek z patelni; odstawić 20 minut.
Pociąć mostek przez ziarno na cienkie plasterki ostrym nożem.
Odcedzić kapiele z patelni i podawać z pokrojonym mostkiem.