Pieczony makaron z serem

Pieczony makaron z serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego makaronu i sera. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ulubionego makaronu, pełnoziarnistej musztardy dijon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Pieczony makaron z serem, oraz Makaron Pieczony Z Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Odcedzić i odstawić. Roztopić masło w dużym ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować od 3 do 5 minut, stale mieszając. Włącz ciepło do średniego; stopniowo ubijaj mleko i gotuj na średnim ogniu, mieszając lub ubijając stale, aż zgęstnieje, około 10 minut. Wymieszaj makaron, musztardę i kolejne 4 składniki, mieszając, aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wlać mieszaninę makaronu do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać Parmigiano-Reggiano lub więcej Cheddar. W razie potrzeby polać świeżą bułką tartą i równomiernie skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ser CheddarSer Cheddar
MasłoMasło
6
Piec, Odkryte, w 350 przez 25 minut lub do bąbelków i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn