Pieczony Kuskus z dyni i ziołami
Pieczony Kuskus z letnim squashem i ziołami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 142 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kuskus, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Letni Squash z ziołami, Letnia zupa z dyni ze świeżymi ziołami, oraz Żółty i zielony Kabaczek letni z cytryną i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować 1 szklankę bulionu z kurczaka; stopniowo mieszać z niegotowanym kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puszysty kuskus widelcem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj squash, cebula, bazylia, oregano, i czosnek; smażyć 3 minut lub do squash jest miękka. Odstawić.
Połączyć fontina i Parmigiano-Reggiano; odstawić.
Połącz kuskus, mieszaninę squasha i połowę mieszanki sera w dużej misce; wymieszaj pozostały bulion z kurczaka, substytut jajka, sól i pieprz. Mieszanka łyżka do 8 x 8-calowe naczynie do pieczenia lekko pokryte sprayem do gotowania. Wierzch z pozostałą mieszaniną sera.
Piec w temperaturze 400 przez 35 minut lub do złotego koloru.