Pieczony Kurczak Z Pomidorowo-Miętową Panzanellą

Przepis Pieczony kurczak z pomidorowo-miętowym Panzanellanem jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 653 kalorie, 41g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście mięty, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące kotlety z kurczaka z Pomidorkiem wiśniowym Panzanella, Chrupiące kotlety z kurczaka z Pomidorkiem wiśniowym Panzanella, oraz Cytrynowo-czosnkowe pieczone piersi z kurczaka z Panzanellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Obficie przyprawiamy kurczaka solą i pieprzem.
Umieść na patelni i skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1 łyżką octu z czerwonego wina.
Przenieś do piekarnika, aby gotować przez 30 minut.
Podczas gotowania kurczaka, połączyć pomidory, cebulę, czosnek i miętę w średniej misce do mieszania.
Wymieszać 4 łyżki oliwy z oliwek i 3 łyżki octu z czerwonego wina w małej misce. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać 3/4 vinaigrette na sałatkę pomidorową i mieszać do połączenia. Zarezerwuj pozostałą część vinaigrette.
Gdy kurczak zbliża się do końca czasu gotowania, dodaj kostkę chleba na patelnię i wrzuć soki mięsne do pokrycia. Wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie, mieszając co 5 minut, aż chleb zostanie ładnie upieczony, a termometr z odczytem natychmiastowym zarejestruje 68° Po włożeniu do najgłębszej części piersi kurczaka.
Wyjąć kurczaka z piekarnika. Jeszcze raz Wrzuć chleb z sokami z patelni i dodaj chleb do mieszanki pomidorowej, mieszając, aby połączyć. Pozwól sałatce i kurczakowi odpocząć przez pięć minut. Następnie podawaj kurczaka, skropionego sokami z patelni i rezerwy vinaigrette, obok panzanelli.