Pieczony kurczak z koprem włoskim i farszem owsianym
Pieczony kurczak z koprem włoskim i farszem owsianym jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 47g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły owies, sól, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z farszem z kopru włoskiego, Pieczony Kurczak I Koper Włoski, oraz Pieczony kurczak z farszem ryżowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować kurczaka, usuń i wyrzuć podroby i szyję z kurczaka. Kurczaka opłukać zimną wodą; osuszyć. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Umieść kurczaka, pierś do góry, na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 20 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsistej części uda 17
Odstawić kurczaka 10 minut. Wyrzucić skórę.
Aby przygotować farsz, gotować owies w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 10 minut lub aż lekko tosty i pachnące, często mieszając. Łyżkę do średniej miski.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj por i koper włoski; smażyć 8 minut lub do miękkości.
Dodać mieszaninę porów, bulion i pozostałe składniki do prażonego owsa i dobrze wymieszać, aby połączyć. Mieszamy łyżką do 1-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut lub do całkowitego ogrzania.