Pieczony kurczak w słodkim sosie BBQ

Pieczony kurczak w słodkim sosie BBQ może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz wino, mielony kminek, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony w piekarniku Kurczak z grilla, Sałatka ze słodkich ziemniaków i kalafiora z kurczakiem z grilla i makaronem koperkowo-ogórkowym, oraz Pieczone W Piekarniku Skrzydełka Z Kurczaka Ze Słodkim Sosem Bbq dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ubić razem sos barbecue, sos sojowy, czerwone wino, syrop klonowy, chili w proszku, suchy musztarda w proszku, czosnek w proszku, cebula w proszku, i kminek w misce, aż dokładnie połączone.
Umieścić piersi kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali, i polać sosem kurczaka. Przekręć kawałki kurczaka w sosie, aby pokryć obie strony.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy, a soki będą jasne, około 40 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części piersi powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Wyjmij kurczaka z naczynia do pieczenia i utrzymuj ciepło.
Pozostały sos wlać do rondla, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Skrobię kukurydzianą i wodę ubić w małej misce, aż będzie gładka.
Mieszankę skrobi kukurydzianej ubić w sosie; zmniejszyć ogień do gotowanego na wolnym ogniu i pozwolić sosowi zagęścić, stale ubijając. Odstawić kurczaka do naczynia i wlać zagęszczony sos na kurczaka do podania.