Pieczony Kurczak Faszerowany
Pieczony nadziewany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, pieczenia kurczaka, pieca top farszu mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony kurczak faszerowany szpinakiem i fetą, Pieczony kurczak faszerowany koprem włoskim i czosnkiem, oraz Pieczony Kurczak Faszerowany Kukurydzą I Pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszać gorącą wodę i margarynę w dużej misce, aż margaryna się stopi.
Dodać mieszankę farszu; mieszać tylko do zwilżenia. Odstawić. (Nie Pakuj kurczaka, dopóki nie będzie gotowy do pieczenia.)
Kurczaka lekko nadziewać przygotowanym farszem; zamykać otwory szaszłykami i sznurkiem.
Ułożyć pierś do góry, na blasze do pieczenia; posypać tymiankiem.
Piec 1 godz. 40 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony (165F) i farsz jest podgrzewany przez (165F), fastrygując od czasu do czasu sokami z patelni.