Pieczony Kotlet schabowy z sosem jabłkowym i plackiem ziemniaczanym

Pieczony Kotlet schabowy z sosem jabłkowym i ziemniaków Squash ciasto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz musztardę mieloną, kotlety wieprzowe, olej z pestek winogron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe zapiekane z sosem klonowym i boczkiem jabłkowym, Pan-Seared Schab Ostrze Kotlet, oraz Kotlet schabowy i ziemniaki z czarnym pieprzem biały sos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku placków z dyni ziemniaczanej: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połówki squasha skropić olejem, posypać solą i pieprzem i położyć na blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości, 45 do 60 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Włóż ziemniaki do garnka i dodaj wystarczającą ilość osolonej wody, aby przykryć. Przykryć garnek, doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i dusić do miękkości, 20 do 25 protokół.
Odcedzić ziemniaki i zacieru widelcem lub masher ziemniaków.
Odmierz 1 filiżankę squasha i 2 filiżanki ziemniaków do dużej miski (zachowaj pozostałe warzywa do innego użytku).
Dodać żółtka i trochę soli i pieprzu i dobrze zmiksować. Uformuj w cztery równe ciasta.
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać trochę oleju, a następnie ciasta i gotować, aż złoty brąz z jednej strony. Odwrócić i gotować na drugiej stronie, aż złoty kolor będzie brązowy. Trzymaj ciepło.
Na kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: rozgrzać brązowy sos i musztardę w rondlu na średnim ogniu, mieszając w całości. Utrzymuj na średnim ogniu podczas gotowania kotletów.
Posypać kotlety wieprzowe z obu stron 1 łyżką soli i 1 łyżeczką pieprzu.
Podgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż do ogrzania. Ad oleju i kotlety i gotować, aż rumiane z jednej strony, 5 do 6 protokół; flip i gotować z drugiej strony inny 6 protokół.
Dodać jabłka do kotleta schabowego i gotować, aż zmiękną, 3 do 4 protokół.
Przenieść jabłka do rondla z brązowym sosem i musztardą; wymieszać i smak przypraw i grubości sosu, dostosowując z bulionu kurczaka i sól i pieprz w razie potrzeby. Na koniec mieszając masło.
Aby służyć, umieścić ciasto ziemniaczane squash na każdym talerzu, a następnie posiekać. Zakończyć sosem jabłkowym i podawać.