Pieczony koper włoski z oliwkami i czosnkiem

Pieczony koper włoski z oliwkami i czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 112 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz grubą sól koszerną, Cebulki kopru włoskiego, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony Koper Włoski Z Oliwkami I Czosnkiem, Cała Ryba Pieczona Z Koprem Włoskim I Oliwkami, oraz Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Połączyć koper włoski, oliwa z oliwek, czosnek, tymianek, i pokruszony czerwony pieprz w dużej misce; wrzucić do herbu.
Rozłóż koper na blasze do pieczenia; posypać grubą koszerną solą i pieprzem. Koper pieczony 15 minut. Używając szczypiec, obróć kliny. Kontynuuj pieczenie do miękkości, obracając 1 więcej czasu, o 20 protokół.
Oliwki posypać koprem włoskim. Piecz, aż koper włoski zacznie brązowieć na brzegach, o 8 minut dłużej. Doprawić koper włoski solą i pieprzem.
Przenieść do miski i służyć. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.