Pieczony koper włoski z gorgonzolą
Pieczony koper włoski z gorgonzolą może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, bułkę tartą, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zimowa sałatka z kapusty + buraków z gruszką, Gorgonzolanem i koprem włoskim, Sałatka Z Pieczonej Gruszki I Gorgonzoli, oraz Gorgonzola dwa razy pieczone ziemniaki z boczkiem.
Instrukcje
Opłucz koper włoski. Odciąć łodygi, i rezerwy około 1 szklanki delikatnych zielonych liści. Przyciąć wszelkie siniaki lub suche obszary z kopru włoskiego.
Przeciąć każdą żarówkę na pół od łodygi do końca korzenia.
Ułóż kawałki Cebulki kopru włoskiego na patelni 10 cali i dodaj bulion. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż Koper będzie miękki po przekłuciu, 20 do 25 minut.
Przenieść koper włoski do płytkiej zapiekanki, 9 do 10 cali szerokości; ułożyć cięte bokiem do góry.
Bulion zagotować, odsłonięty, na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki. Wymieszać około połowy liści kopru włoskiego. Łyżka mieszanki równomiernie na koprze.
Mash ser z bułką tartą. Mieszaninę kropek równomiernie na koprze. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, przykryj i schłodź do 1 dnia. Również owinąć pozostałe liście kopru włoskiego ręcznikiem, zamknąć w plastikowej torbie i schłodzić.
Piec zapiekankę, odkrytą, w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C), aż ser zacznie brązowieć, a koper włoski jest gorący, około 20 minut. Otul pozostałe liście wokół kopru włoskiego. Doprawić do smaku solą.