Pieczony Ketchup Shiitake

Pieczony Ketchup Shiitake
Pieczony Ketchup Shiitake może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 252 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, pieprz, borowiki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony Ketchup Z Czerwonej Papryki, Pieczony Ketchup Pomidorowy, oraz Keczup Z Pieczonych Pomidorów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i lekko posmaruj folią olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż plastry cebuli w jednej warstwie na blasze do pieczenia i posmaruj olejem. Piecz, obracając plastry i przenosząc je w różne miejsca na patelni, aż cebula będzie głęboko brązowa po obu stronach, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
3
Usuń cebulę, gdy osiągną doneness. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Posmaruj folię odrobiną oleju. Ułóż pomidory, pocięte bokiem w dół, na połowie patelni i czapkach z grzybami shiitake, skrzelami bokiem w dół, po drugiej stronie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Pomidory i grzyby posmarować olejem. Piecz, aż pomidory będą bardzo miękkie i skórki są pomarszczone i grzyby są pomarszczone, ale jędrne, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie umieść suszone borowiki w małej misce i zalej je wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Odstawić, aż grzyby zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
9
Grzyby odsączyć, przecedzić płyn do namaczania przez filtr do kawy lub sito wyłożone podwójną grubością gaznicy. Odstaw płyn do namaczania na bok. Dokładnie opłucz porcini i dobrze spłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
10
Włóż je do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Podnieś shiitakes off blachy do pieczenia i dodać je do porcini. Pomidory i wszelkie soki zeskrobać na blasze do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Dodać prażoną cebulę. Proces, zatrzymując się raz lub dwa razy, aby zeskrobać boki blatu roboczego, aż warzywa zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
13
Dodaj pokruszone pomidory, jalapeo, ocet, cukier, musztarda, sól, sos sojowy, worcestershire, i pieprz. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos SojowySos Sojowy
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
14
Przenieść mieszaninę do 3-do 4-kwartowego ciężkiego rondla. Wymieszaj płyn do namaczania grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Umieścić shiitakes i borowiki w maszynce i proces aż bardzo drobno posiekane, skrobanie boki workbowl, jeśli to konieczne, posiekać je równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
16
Dodaj do mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
17
Podgrzać mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do nagiego gotowania1 lub 2 pęcherzyki wznoszące się na powierzchnię na raz. Dusić, często mieszając, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby kopiec wysoko na łyżce, około 1 godziny. Ostrożnie obserwuj ketchup i nie pozwól, aby przyklejał się do garnka, ponieważ zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej. Sprawdź przyprawę. (Ketchup można przechowywać w szczelnie przykrytej lodówce do 3 tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
18
artykuł var
19
Typ_27_data = {};
20
artykuł
21
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn