Pieczony Ketchup Shiitake może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 252 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, pieprz, borowiki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony Ketchup Z Czerwonej Papryki, Pieczony Ketchup Pomidorowy, oraz Keczup Z Pieczonych Pomidorów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i lekko posmaruj folią olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Ułóż plastry cebuli w jednej warstwie na blasze do pieczenia i posmaruj olejem. Piecz, obracając plastry i przenosząc je w różne miejsca na patelni, aż cebula będzie głęboko brązowa po obu stronach, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
3
Usuń cebulę, gdy osiągną doneness. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
4
Posmaruj folię odrobiną oleju. Ułóż pomidory, pocięte bokiem w dół, na połowie patelni i czapkach z grzybami shiitake, skrzelami bokiem w dół, po drugiej stronie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Pomidor
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
5
Pomidory i grzyby posmarować olejem. Piecz, aż pomidory będą bardzo miękkie i skórki są pomarszczone i grzyby są pomarszczone, ale jędrne, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pomidor
Olej Do Smażenia
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
W międzyczasie umieść suszone borowiki w małej misce i zalej je wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
8
Odstawić, aż grzyby zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
9
Grzyby odsączyć, przecedzić płyn do namaczania przez filtr do kawy lub sito wyłożone podwójną grubością gaznicy. Odstaw płyn do namaczania na bok. Dokładnie opłucz porcini i dobrze spłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Sito
10
Włóż je do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
11
Podnieś shiitakes off blachy do pieczenia i dodać je do porcini. Pomidory i wszelkie soki zeskrobać na blasze do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Blacha Do Pieczenia
12
Dodać prażoną cebulę. Proces, zatrzymując się raz lub dwa razy, aby zeskrobać boki blatu roboczego, aż warzywa zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cebula
13
Dodaj pokruszone pomidory, jalapeo, ocet, cukier, musztarda, sól, sos sojowy, worcestershire, i pieprz. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Pomidory
Sos Worcestershire
Sos Sojowy
Musztarda
Ocet
Pieprz
Cukier
Sól
14
Przenieść mieszaninę do 3-do 4-kwartowego ciężkiego rondla. Wymieszaj płyn do namaczania grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
15
Umieścić shiitakes i borowiki w maszynce i proces aż bardzo drobno posiekane, skrobanie boki workbowl, jeśli to konieczne, posiekać je równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
16
Dodaj do mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
17
Podgrzać mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do nagiego gotowania1 lub 2 pęcherzyki wznoszące się na powierzchnię na raz. Dusić, często mieszając, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby kopiec wysoko na łyżce, około 1 godziny. Ostrożnie obserwuj ketchup i nie pozwól, aby przyklejał się do garnka, ponieważ zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej. Sprawdź przyprawę. (Ketchup można przechowywać w szczelnie przykrytej lodówce do 3 tygodni.)