Pieczony Ketchup Pomidorowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Pieczony ketchup pomidorowy może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, miód, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczony Ketchup Pomidorowy, Keczup Z Pieczonych Pomidorów, oraz Pieczony ketchup pomidorowy dla Chicago Food Swap.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
W małej misce, wrzucić pomidory w 1 łyżkę oliwy z oliwek i umieścić na blasze do pieczenia. Piec do miękkości, 10 do 15 minut.
Przenieść pomidory do robota kuchennego i proces do gładkiej. Odcedzić, naciskając na ciała stałe drewnianą łyżką, aby wydobyć jak najwięcej miąższu i soku.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu, aż prawie do palenia, i podsmażyć cebulę i czosnek, aż przezroczyste.
Dodać przecier pomidorowy, ocet jabłkowy, brązowy cukier, cynamon, ziele angielskie i miód, doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż gruby, o 20 protokół. Może być chłodzony, Kryty, do 2 dni.