Pieczony kalafior z migdałami, pestkami granatu i tahini Sauc

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczonego kalafiora z migdałami, nasiona granatu i tahini Sauc spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 3. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, sól morska, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażony kalafior z tahini i pestkami granatu, Smażony kalafior z Tahini i melasą z granatu, oraz Kalafior Shawarma z granatem, Tahini i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.