Pieczony kalafior z jabłkiem i koperkiem
Pieczony kalafior z jabłkiem i koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 160 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jabłka, sól koszerna, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Z Pieczonego Kalafiora I Koperku, Pieczony Kalafior Z Pomidorem, Koperkiem I Kaparami, oraz Zupa Z Pieczonego Kalafiora Z Koprem Bita Śmietana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Wrzuć razem kalafior, cebulę, jabłko, oliwę z oliwek i sól w dużym płytkim naczyniu do pieczenia i rozłóż składniki na jedną warstwę.
Piec przez 20 do 30 minut, mieszając raz lub dwa razy po drodze, aż niektóre krawędzie kalafiora zaczną brązowieć. Wymieszać porzeczki i nadal piec przez około 10 minut, mieszając innym razem lub dwa, lub aż większość krawędzi kalafiora są rumiane.
Posypać koperkiem, jeszcze raz wymieszać i wrzucić do naczynia.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;