Pieczony kalafior z cytryną i anchois

Pieczony kalafior z cytryną i anchois
Pieczony kalafior z cytryną i anchois to bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, kalafior, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalafior wolno pieczony z anchois, Kalafior, anchois i pomidory, oraz Marchew, Kalafior I Anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Umyć, osuszyć i usunąć którykolwiek z zewnętrznych liści z kalafiora. Odłączyć łodygi przez co stożek w kształcie cięte na dnie kalafiora, i rozbić kalafiora się na duże kwiaty, zgodnie z jego naturalny wzór łodygi jak najwięcej. Pozwoli to uzyskać różne rozmiary. Wykorzystaj swoją opinię o dalszych cięciach, ale każdy kawałek powinien mieć około 1 do 3 bitów.Za pomocą Mini Robot, pulse czosnek i anchois aż masywny. Po uruchomieniu urządzenia dodaj ¼ szklanki oliwy z oliwek za pomocą rurki ociekowej, aż do uzyskania kremowej pasty. Impuls w soku i odstawić. W dużej misce dodać kalafior i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z mieszaniną sardeli, podrzucając, aby pokryć wszystkie różyczki bardzo równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wlać powlekany kalafior do płytkiej patelni na tyle dużej, aby utrzymać go w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Posypać bułkę tartą na całej górze, a następnie skropić pozostałą ¼ szklanki oliwy z oliwek.Umieścić go w piekarniku i do pieczenia na złoty kolor, około 12-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Dodaj ½ szklanki wody, obniżyć ogień do 350, i kontynuować gotowanie przez 30-35 minut, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
6
Wyjąć z piekarnika, umieścić na dużym talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
7
Serwuje cztery.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn