Pieczony kalafior z cytryną i anchois

Pieczony kalafior z cytryną i anchois
Pieczony kalafior z cytryną i anchois to bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, kalafior, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalafior wolno pieczony z anchois, Kalafior, anchois i pomidory, oraz Marchew, Kalafior I Anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Umyć, osuszyć i usunąć którykolwiek z zewnętrznych liści z kalafiora. Odłączyć łodygi przez co stożek w kształcie cięte na dnie kalafiora, i rozbić kalafiora się na duże kwiaty, zgodnie z jego naturalny wzór łodygi jak najwięcej. Pozwoli to uzyskać różne rozmiary. Wykorzystaj swoją opinię o dalszych cięciach, ale każdy kawałek powinien mieć około 1 do 3 bitów.Za pomocą Mini Robot, pulse czosnek i anchois aż masywny. Po uruchomieniu urządzenia dodaj ¼ szklanki oliwy z oliwek za pomocą rurki ociekowej, aż do uzyskania kremowej pasty. Impuls w soku i odstawić. W dużej misce dodać kalafior i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z mieszaniną sardeli, podrzucając, aby pokryć wszystkie różyczki bardzo równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać powlekany kalafior do płytkiej patelni na tyle dużej, aby utrzymać go w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Posypać bułkę tartą na całej górze, a następnie skropić pozostałą ¼ szklanki oliwy z oliwek.Umieścić go w piekarniku i do pieczenia na złoty kolor, około 12-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Dodaj ½ szklanki wody, obniżyć ogień do 350, i kontynuować gotowanie przez 30-35 minut, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
6
Wyjąć z piekarnika, umieścić na dużym talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
7
Serwuje cztery.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn