Pieczony Indyk Z Sosem Z Granatu I Wina Porto
Pieczony indyk z sosem z granatu i wina porto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 87g białka, oraz 29g tłuszczu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka popękanego pieprzu, wody, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wino porto można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czekoladowa Panna Cotta z sosem z granatu w Porto, Pieczeń wieprzowa solona z sosem z Porto, oraz Wino porto i pieczeń z pieczarkami dla podobnych receptur.