Pieczony Indyk Z Pimentonem I Koprem Włoskim Z Sosem Cebulowym

Pieczony Indyk Z Pimentonem I Koprem Włoskim Z Sosem Cebulowym
Pieczony indyk Pimentón & Fennel z sosem cebulowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 629 kalorii, 85g białka, oraz 27 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz tymianek, pimentón, indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk pieczony z solą sojową z sosem Ruby grejpfrut & koper włoski, Pieczony indyk z masłem szałwiowym i cebulowym oraz sosem Marsala, oraz Prosty pieczony indyk z bogatym sosem indyczym dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia33
Magazyn