Pieczony Indyk W Pancetcie

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zapiekany w pancetcie pieczony indyk może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 81g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.93 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka wody, pieprzu, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby, Pieczone W Piecu Śliwki Owinięte Pancettą, oraz Zapiekane Szparagi Z Rozmarynem I Anchois Zawinięte W Pancettę dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym wiadrze lub garnku połącz sól, pokruszony czerwony pieprz, czosnek, jalapeos i gorącą wodę i wymieszaj, aby rozpuścić sól.
Dodać indyka, od strony piersi w dół, a następnie przykryć zimną wodą, aby był całkowicie zanurzony. Przykryć i schłodzić indyka przez 12 godzin.
Odcedzić i opłukać indyka i osuszyć. W małej misce, połączyć chile proszku, sól, kminek, rozmaryn, tymianek, czosnek w proszku, brązowy cukier i czarny pieprz. Rozetrzyj mieszankę przypraw po całym indyku.
Umieścić indyka na dużej patelni do pieczenia. Ułóż około trzech czwartych pancetta na piersi, nakładając plastry. Zabezpieczyć pancetta w kilku miejscach wykałaczkami. Owinąć nogi i uda pozostałą pancettą, zabezpieczając ją wykałaczkami.
Piecz indyka przez około 4 i pół godziny, czyli do momentu włożenia termometru w udo 16
Po około 1 1/2 godziny gotowania, przykryć indyka luźno folią, jak pancetta browns. Po zakończeniu indyka przenieś go na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 30 minut. Wyrzuć wykałaczki. Pokrój indyka w plasterki i podawaj chrupiącą pancettę z boku.