Pieczony indyk Enchilada Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 277 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę tortille, cztery sery, Taco Bell® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony Indyk Enchilada Bake, Indyk Enchilada Bake, oraz Indyk Enchilada Makaron Piec # SundaySupper.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pierwsze 5 składników.
3
Umieść 2 tortille, w jednej warstwie, na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; na górze warstwami po połowie każdej z mieszaniny indyka, śmietany i sera. Powtórz warstwy; przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec 40 min. lub do momentu podgrzania zapiekanki i stopienia sera, odsłaniając po 30 min.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.