Pieczony indyk, Cheddar i kanapka z bekonem

Pieczony indyk, Cheddar i kanapka z bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 242 kalorie, 14g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Mieszanka wstępnie gotowanego boczku, mleko, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapka Z Cheddarem, Bekonem I Gruszką, Grillowana kanapka z indykiem, jabłkiem i cheddarem, oraz Indyk, Cheddar i Green-Apple Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać mieszankę Bisquick, mleko i jajko w średniej misce z trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Rozłóż połowę ciasta w naczyniu do pieczenia. Wierzch z indykiem, 1 szklanka sera i boczku.
Pozostałe ciasto rozłożyć na boczku.
Piec odkryte około 29 minut lub aż złoty kolor i środek jest ustawiony.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec około 3 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.