Pieczony Halibut À La Wolfgang Puck

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonego halibuta À la Wolfgang Puck. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz do sezonowania, oliwa z oliwek, oliwki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naklejka do garnka Wolfganga Pucka, Soczyste kotlety wieprzowe Wolfganga Pucka, oraz Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. osusz rybę ręcznikiem papierowym i dopraw obie strony solą i pieprzem.
Dodać około 2 łyżeczki sosu do makaronu na dno naczynia do pieczenia.
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia i top każdy stek z około 3 łyżki sosu makaronowego.
Pokrojone oliwki posypać każdym kawałkiem ryby.
Skropić pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek nad rybą.
Piec około 10-12 minut, lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Dekoruj kawałkami świeżej bazylii.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.