Pieczony Halibut z warzywami en Papillote
Pieczony Halibut z warzywami en Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 207 kalorii, 30g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rosołu z kurczaka, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Halibut I Warzywa En Papillote, Halibut en Papillote, oraz Cytrynowo-Estragonowy Halibut En Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu z wrzącą wodą gotuj marchew przez 1 minutę.
Dodać szparagi i trzaski cukru i gotować, aż chrupiące-miękkie, 2 protokół.
Odcedzić i rozprowadzić na talerzu do ostygnięcia.
W patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Dodać cebulę i grzyby, doprawić solą i pieprzem, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 7 protokół.
Przełożyć na talerz; lekko ostudzić.
Podgrzej w piekarniku 2 duże, wytrzymałe blachy do pieczenia.
Ułóż osiem arkuszy pergaminu o długości 14 cali i posmaruj oliwą z oliwek. Kopiec niektóre warzywa na połowie każdego arkusza. Filety ułożyć na warzywach i doprawić solą i pieprzem. Złóż każdą paczkę na pół, a następnie złóż 2 strony, aby zamknąć, pozostawiając 1 stronę otwartą. W małej misce, połączyć czas i sherry; łyżka 1 1/2 łyżki do każdego opakowania. Złóż ostatnią stronę, szczelnie uszczelniając.
Przenieść paczki do rozgrzanych blach do pieczenia.
Piec przez 9 minut, aż ryba zostanie ugotowana. Otworzyć opakowania i przenieść ryby, warzywa i bulion na talerze.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.