Pieczony halibut z salsą z krwistej pomarańczy

Pieczony halibut z salsą z krwistej pomarańczy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta pieczonego w Sear z Salsan z krwią pomarańczową. Ten przepis służy 4. Na 6,11 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 87 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka filetów halibuta, kolendry, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczony halibut z salsą z krwistej pomarańczy, Szybki pieczony Halibut z pomidorami i kaparami, oraz Pieczony Halibut z salsą pomarańczową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 218°. zrób salsę
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W małym rondlu, gotować sok pomarańczowy na średnim ogniu, aż zredukowane do 1/4 szklanki, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Ochłoń.
4
W średniej misce, połączyć zredukowany sok pomarańczowy, segmenty pomarańczy krwi, cebula, kolendra, oliwa z oliwek, i skórka pomarańczowa. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ugotuj halibuta
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
6
W małej misce wymieszać skórkę pomarańczową, tymianek, 1-1 / 2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Rozetrzyj mieszaninę na filetach z halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Gdy olej będzie lśniący na gorąco, ułóż filety na patelni. Sear przez około 2 minuty bez ruchu; następnie użyj cienkiej szczelinowej metalowej szpatułki, aby uaktywnićczęść ryby i sprawdzić kolor. Gdy filety będą ładnie rumiane, odwróć je i włóż patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Pieczeń, aż halibut jest po prostu gotowane przez, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
9
Wyjmij patelnię z piekarnika i przenieś halibuta na talerze do serwowania. Łyżka trochę salsy na każdym filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
10
Propozycje Serwowania
11
Podawać z sałatką boczną
12
Sałata z makiem i estragonem Crme Frache Dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1
Kalorie
1
380, tłuszcz
2
18, Kalorie Tłuszczowe
1
160, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
37, Tłuszcz Jednonienasycony
4
11, węglowodany
5
510, Cholesterol
6
55, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
18, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn