Pieczony Halibut z kozim serem

Pieczony Halibut z kozim serem jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 100g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1236 kalorii. Na 18,42 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu cytrynowego, steki z halibuta, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Pieczony Halibut z kozim serem, Pieczone Figi Z Kozim Serem, oraz Halibut Z Mango I Kozim Serem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła.
W małej misce wymieszaj razem kozi ser, pieprz cytrynowy i sól. Pat to równomiernie na szczytach steków halibut.
Steki ułożyć na blasze do pieczenia. Odetnij małe kawałki masła i połóż je na wierzchu otoczki serowej, używając około 1 łyżki stołowej na stek.
Broil dla 8 do 10 minut na cal grubości steków. Będziesz wiedział, że są one zrobione, gdy ser jest rumiane i ryby mogą być płatkowane widelcem.
Podczas gotowania ryby połącz pozostałe masło, sok z cytryny, ser śmietankowy, mleko i szczypiorek w małym rondlu. Gotować mieszając na małym ogniu, aż wszystko się stopi i będzie gładkie. Łyżka sosu na talerzach obiadowych i umieścić steki halibut na górze służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio