Pieczony Halibut z cukinią, oliwkami, pomidorami i pomarańczami

Pieczony Halibut z cukinią, oliwkami, pomidorami i pomarańczami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 6,35 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka filetów halibuta, dyni, oliwek kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Halibut Gotowany Na Parze Z Pomarańczami, Pomidorami I Oliwkami, Halibut z kaparami, oliwkami i pomidorami, oraz Halibut, Dynia, Pomidory I Oliwki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Cut 2 (16-calowy) kwadraty gotowania pergamin papieru lub folii.
Obie strony ryby przyprawiamy cynamonem, solą i pieprzem; układamy po 1 szt. na środek pergaminu. Na każdy kawałek, top z połowy cukinii, oliwki i pomidory; doprawić szczyptą więcej soli i pieprzu.
Na każdą z nich wlać po 1 łyżce bulionu, następnie polać połową plasterków pomarańczy i tymiankiem.
Aby paczki, zwijaj i zagniataj przeciwne strony pergaminu razem nad rybami i warzywami, a następnie zwijaj i zagniataj końce, aby zapobiec ucieczce pary.
Umieść paczki na arkuszu ciasteczek.
Piec 12 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Przenieść paczki na talerze do serwowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.