Pieczony Gardłosz Pomarańczowy w stylu włoskim
Pieczony Gardłosz Pomarańczowy w stylu włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz masło, ser romano, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony Gardłosz Pomarańczowy W Stylu Włoskim, Gardłosz Włoski, oraz Prosty Włoski Gardłosz Atlantycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Pokryć średnie naczynie do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, ser Romano, czosnek w proszku i sól.
Posmaruj obie strony filetów gardłosza pomarańczowego masłem i zanurz w mieszaninie okruchów chleba. Filety ułożyć w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu do pieczenia i posypać natką pietruszki.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 do 15 minut, lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.