Pieczony filet wołowy z sosem z zielonego pieprzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj filet wołowy smażony na patelni z sosem z zielonego pieprzu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 208 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, szalotkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zielony pieprzowy Filet wołowy z sosem z octu gruszkowego, Filet Mignon z sosem z czerwonej porzeczki-zielonego pieprzu, oraz Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp steki czarnym pieprzem i solą.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj steki; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 30 sekund. Wymieszać z winem; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje. Wymieszać bulion i zielony pieprz; gotować 2 protokół.
Połącz skrobię kukurydzianą i 1 łyżeczkę wody w małej misce.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać masło, mieszając, aż masło się rozpuści. Łyżka sosu równomiernie na steki.