Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką

Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką
Need a dairy free main course? Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowy Farro z pieczonym na patelni koprem włoskim i marchewką mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2738 kalorii, 170g białka, oraz 164g tłuszczu każdy. Na 9,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, seler, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona noga Dzika, Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem, oraz Sałatka Z Pieczonego Kopru Włoskiego I Farro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połączyć kości, wodę, marchew, cebulę, seler, rozmaryn, szałwię i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 3 godziny, skimming od czasu do czasu. Odcedzić zapas. Środek 3 1/2 szklanki bulionu do gotowania farro, i rezerwy wszelkie resztki do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
FarroFarro
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Każdą z kur, kurczaków lub gołębi pokroić na pół, a następnie doprawić solą koszerną i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
3
W dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu rozgrzać olej. Pracując partiami, dodaj ptaki, skórę bokiem w dół, do patelni i zapieczętuj, aż skóra będzie złotobrązowa i karmelizowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć ptaki, tak jak zrobiono, na patelnię do pieczenia lub dużą blachę do pieczenia i piec w piekarniku, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część uda (nie dotykać kości) zarejestruje 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przełożyć boczek na papierowy talerz, połowę wytopionego tłuszczu boczku wlać do średnio podsmażonej patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj szalotka do oryginalnego rondla i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste następnie dodać farro i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż tylko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj zarezerwowane 3 1/2 filiżanki zapasów do farro i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż będzie miękkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Podczas gdy farro gotuje się na wolnym ogniu, podgrzać wytopiony tłuszcz boczku w średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać grzyby i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż płyn uwalniany przez grzyby odparuje, około 5 minut. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Dodać grzyby i boczek do farro i wymieszać, aby połączyć. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
FarroFarro
1
W małym rondlu na umiarkowanie małym ogniu, doprowadzić oliwę z oliwek, szałwia, i pieprz na wolnym ogniu. Odetnij ogień i niech olej ostygnie, aż będzie pachnący szałwią i pieprzem. Po ostygnięciu odcedzić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, przynieść jeżyny, porzeczki, czerwone wino, miód i ocet na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż mieszanina będzie gęsta i podobna do dżemu, 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
PorzeczkiPorzeczki
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż koper włoski i marchew w osobnych naczyniach do pieczenia lub blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek, a następnie doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Pieczeń, obracając od czasu do czasu, do miękkości i dobrze karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Przelać do dużej miski, skropić syropem klonowym i octem, doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, w razie potrzeby i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Podziel farro na 4 talerze, a następnie polej każdą warzywami i drobiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
DróbDrób
FarroFarro
2
Udekoruj talerze kompot jagodowy i olej z szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
3
Od Mistrza
4
Chef, 2013 FOX

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany boczek z dzika lub zwykłyposiekany boczek z dzika lub zwykły1porcja startego parmezanukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz5cały czarny pieprzcały czarny pieprz142papryka habanerododatkowa wodadodatkowa woda4trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowyOlej rzepakowy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejŻółta cebula, drobno posiekanaŻółta cebula, drobno posiekana31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, pokrojona na 1-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 1-calowe kawałki1żebro średnieżeberka selera średniegożeberka selera średniego1małeKości z 4 całych kur, kurczaków lub gołębiKości z 4 całych kur, kurczaków lub gołębi4smallskury całe, małe kurczaki lub gołębiekury całe, małe kurczaki lub gołębie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone porzeczkisuszone porzeczki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefarrofarro21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejCebulki kopru włoskiego, pokrojone w kliny i rdzeniowaneCebulki kopru włoskiego, pokrojone w kliny i rdzeniowane2gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży2gałązkiświeża szałwiaświeża szałwia2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście szałwiiposiekane świeże liście szałwii2całe zielone ziarna pieprzucałe zielone ziarna pieprzu3Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna2Spód: okruszki z herbatników grahamczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1( bakłażany)1-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane1-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane1porcja startego parmezanu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1( bakłażany)szalotka mielonaszalotka mielona1porcja startego parmezanucienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto1Średnia żółta cebula, posiekana1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn