Pieczony Dorsz Z Oliwkami

Pieczony Dorsz Z Oliwkami
Pieczony dorsz z oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól i pieprz, masło, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Pieczone oliwki z pomarańczą i Zatoką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Masło 9-na-13-calowe niereaktywne naczynie do pieczenia; odstawić. Wymieszać razem oliwki, kapary, anchois, czosnek, sok z cytryny, olej, i oregano w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn