Pieczony Dorsz Z Chrupiącą Polewą Cytrynowo-Ziołową
Pieczony dorsz z chrupiącą polewą cytrynowo-ziołową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.21 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 389 kalorii, 44g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka ząbków czosnku, krakersy ritz, klin cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać krakersy ritz można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane filety z pstrąga z chrupiącą Sosno-orzechową polewą cytrynową, Pieczony Seabass z domowym masłem czosnkowym i okruchami chleba ziołowego, oraz Chrupiący pieczony dorsz ze szparagami i kremem cytrynowym.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.