Pieczony dorsz Piccata ze szparagami

Pieczony dorsz Piccata ze szparagami
Pieczony dorsz Piccata ze szparagami może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatarianowy przepis przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 3,1 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 172 kalorie , 23 g białka i 7 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką szparagi, sok z cytryny, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 65% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Piccata z kurczakiem z makaronem z włosami anioła , Piccata z kurczakiem z karczochami i Piccata z kurczakiem Easy .

Instrukcje

1
Umieść szparagi w nienatłuszczonej formie o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia; Dodaj wodę. Na szparagach ułóż dorsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Skropić sokiem z cytryny, pieprzem cytrynowo-cytrynowym i czosnkiem w proszku. Kropka z masłem; posypać kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 12-15 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuskać się widelcem, a szparagi będą miękkie. W razie potrzeby posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn