Przepis pieczony Dip Taco jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 281 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 70 fanów. Mieszanka twarogu, mielonej wołowiny, salsy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip Bochenek, 5-Składnikowy Dip Z Pieczonego Hummusu Z Kurczaka Buffalo, oraz Łatwe Pieczone Ciasto Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Serek rozprowadzić w równomiernej warstwie na dnie naczynia do pieczenia 8x8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Gotować i wymieszać wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż rumiane i gotowane przez, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać wodę i mieszankę przypraw taco; wymieszać. Gotować na wolnym ogniu, aż większość płynu odparuje, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Woda
5
W naczyniu do pieczenia rozłóż mieszankę mięsną na twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Wlać salsę na mieszankę mięsną. Top z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Zęby Przyrodzenia
Mięso
7
Piec dip taco w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie i ser topi się, o 20 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.